LYSNISSEPROSJEKTET

 

         

Linker for gryende lysnisser:  

Sagnet forteller at lysnissene, som holder til i de store skogsområdene rundt i landet vårt, har tent lykter i hundrevis av år for at folk ikke skal gå seg bort, eller føle seg ensomme når de ferdes i skogen kvelds- og nattestid.  

Lysnissenes filosofi er like enkel som den er sann:

Intet mørke huser frykt når en lysnisse tenner sin lysnisselykt.

Med dette i tankene inviterer Begeistringsetaten alle til å være med på å skape litt desembermagi på eget bosted! Tenn lykter utenfor huset ditt kl. 18000 presis - hele desember igjennom, slik at det syntes fra veien. Om mange innbyggere gjør det samme oppstår et helt lite eventyr midt i hverdagen.  Lys fra alle de på innsiden til alle de på utsiden. Ikke bare blir det en helt fantastisk stemning og veier av lys, det synliggjør også effekten av samarbeid på tvers av alder og tomtegrenser. Når mange bidrar med litt oppstår det stor endring!  

Vi i Begeistringsetaten er opptatt av at det er summen av våre handlinger som fargesetter det miljøet vi lever i. Det er ofte de små tingene som skaper de største endringene. Et lite ekstra bidrag fra mange kan endre et helt samfunn til det bedre. Ved å bli med på lysnisseprosjektet viser man at man vil bidra til et rausere, varmere og mer engasjert lokalsamfunn. All endring starter i det små. Din lykt kan lyse opp veien for mange!!


Artikler om lysnisseprosjektet:

http://www.oblad.no/nyheter/65-000-vil-vere-lysnisse-og-tenne-lykt-hver-dag-i-desember-1.8603736

http://www.oblad.no/ski/ski-ide-sprer-seg-over-hele-europa-1.3908198

http://www.folloavis.no/_fritid/2008_13_jul08/index.html

http://www.oblad.no/ski/sma-lysnisser-pa-lykteverksted-1.5842806

 Powered by: Artworx AS

Login Admin